Ofte stillede spørgsmål

Kan NaboLink også bruges af virksomheder/forretninger?
Ja, i detailhandelen vil NaboLink kunne være en god løsning fx i forbindelse med butikstyveri, røverisk overfald og lign. Her kan nabobutikken observere, komme til stede eller alarmere politiet.
Når jeg har en tyverialarm, hvad skal jeg så med NaboLink?
NaboLink fungerer som et fint supplement til din tyverialarm. NaboLink har den fordel, at du kan tilkalde dine naboer her og nu, der skal ikke først ventes på et alarmselskab eller politiet. Din tyverialarm og NaboLink kan linkes sammen og fungere med hinanden. Du kan også linke andre slags alarmer som røg og brand alarmer.
Kan jeg ikke bare aftale med naboerne, at vi ringer sammen på mobiltelefonen, hvis der sker noget?
Jo, det kan du da fint gøre, men har du ro, nerver og tid til det, hvis du kommer ud for en pludselig hændelse? Og kan du gøre det - uden den kriminelle opdager det? Med NaboLink trykker du bare på din KeyLink fjernbetjening, så er alle de naboer, du linker til, straks varslet på én gang inden for sekunder. Hvis du nu fik et ildebefinden- de, er det ikke sikkert, at du kan finde ud af at betjene mobiltelefo- nen.
Hvor mange KeyLink og AlarmLink kan jeg anvende?
Du kan tilslutte 8 KeyLink's og 8 AlarmLink's til hver BaseLink. Når du tilslutter en ny enhed, skal du "parre" den med din "BaseLink", så det er dine informationer, den sender videre. Se venligst i instruktionen der medfølger, hvordan du gør.
Hvad er en Nabo-aftale?
Når man installerer NaboLink, skal man lave/vælge en 4-cifret kode, man deler med sine naboer, man ønsker at sende/modtage med. Desuden vil det være praktisk på forhånd, at aftale hvad man gør, når og hvis alarmen går. Det kan være, vi mødes foran husnummeret og går samlet ind, vi tager alle vores kamera med, vi tænder alle lys i vores huse (om natten) o.s.v .HUSK I ved, hvad der skal ske, indbrudstyv eller overfaldsmand gør ikke. HUSK at skilte med I bruger NaboLink.
Hvor langt rækker et NaboLink system?
Det afhænger helt af forholdene. Det bedste og mest optimale er huse, du kan se uden forhindringer imellem. Gamle huse kan have alucraft i væggene og kan nedsætte rækkevidden væsentligt. Skove, store metalforhindringer, kan være andre faktorer, der har indflydelse. Placeringen af BaseLink enheden kan også have stor indflydelse, se eventuelt manualen. Vi har set 50-300 meter mellem huse indendørs og op til 800 meter udendørs.
Hvordan ved jeg om jeg har kontakt til mine Naboer ?
På din BaseLink enhed står der i dit display et tal i højre nedre hjørne, som fx [8/8]. Det betyder det, at jeres gruppe er på 8 personer, og at du kan se alle 8 på din enhed. Viser din enhed [6/8] betyder, at 2 naboer ikke kan ses af din enhed i øjeblikket. Se manual for hvad du så gør.
Til toppen af siden