Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg stoppe min tyverialarm til naboerne?
Ja, hvis du har vores "FJERNBETJENING", har du 45 sekunder til at stoppe alarmen, hvis du nu selv udløste den.... Tyven kan ikke stoppe den uden fjernbetjeningen, så gem den godt eller tag den med.
Kan jeg fortryde et nabokald?
Du kan ikke fortryde et NaboKald, det er en panik knap og kan ikke stoppes. Du kan AFSTILLE alarmen hos alle naboer på en gang, ved at trykke OK, så stopper alle alarmer hos naboen. På naboernes display vil stadigt stå, du har kaldt og hvor længe siden det er.
Hvor monterere jeg en Rumvagt?
Du kan have mange RumVagter, de monteres i loftet, den smarte monteringsplade monteres midt i rummets loft, således at sensoren ser bedst 360 grader i alle retninger. Har du kun en sensor, monteres den et centralt sted som tyven antages, at passere. Husk du hen af vejen kan tilkøbe de ekstra sensorer du har brug for. NaboAlarmen kan have op til 64 alarmgivere tilsluttet.
Hvor stort et område dækker en RumVagt?
En Rumvagt vil typisk dække en radius på lidt mere end 4 meter, altså et rum på cirka 8 x 8 meter. Vær opmærksom på rumdelere og steder hvor sensoren ikke kan ses fra kan være udækket. Brug flere RumVagter hvis dit rum er svært at dække.
Hvor mange NaboKald, Rumvagter, Røgvagter og AlarmLink kan jeg anvende?
En NaboAlarm kan tilsluttes: 64 enheder, du installerer bare det antal RumVagt, Røgvagt, NaboKald, Fjernbetjeninger som du nu skal bruge til dit formål, max 64.... Alle nye enheder skal "parres" en gang med din NaboAlarm for, at kunne virke. Se venligst i instruktionen der medfølger, hvordan du gør.
Hvorfor ingen mobil telefon forbindelse?
Fordi det kan hackes meget nemt! Vi kan ikke risikere at tyven kan slå din alarm fra/til som han har lyst til, eller udløser dine alarm til naboerne i utide.
Når jeg har en tyverialarm, hvad skal jeg så med NaboLink?
Når du har en NaboLink AlarmVagt kan din eksisterende tyverialarm sendes videre til naboerne.
Hvordan ved jeg om jeg har kontakt til mine Naboer ?
På din NaboLink enhed står der i dit display et tal i højre nedre hjørne, som fx "8/8". Det betyder det, at jeres gruppe er på 8 personer, og at du kan se alle 8 på din enhed. Viser din enhed "6/8" betyder, at 2 naboer ikke kan ses af din enhed i øjeblikket. Se manual for hvad du så gør.
Hvor langt rækker et NaboLink system?
Det afhænger helt af forholdene. Det bedste og mest optimale er huse, du kan se uden forhindringer imellem. Gamle huse kan have alucraft i væggene og kan nedsætte rækkevidden væsentligt. Skove, kuperet terræn og store metalforhindringer, kan være andre faktorer, der har indflydelse. Placeringen af BaseLink enheden kan også have stor indflydelse, se eventuelt manualen. Vi har set 50-700 meter mellem huse indendørs og op til 1200 meter udendørs. Sender effekten er 10mW på 434MHz. Lokalt i dit hus <10mW ved 868MHz.
Kan jeg ikke bare aftale med naboerne, at vi ringer sammen på mobiltelefonen, hvis der sker noget?
Jo, det kan du da fint gøre, men det er hurtigere, mere sikkert, nemmere og mere diskret at trykke på vores NaboKald.
Hvad er en Nabo-aftale?
Når man installerer NaboLink, skal man lave/vælge en 4 eller 5-cifret kode, man deler med sine naboer, man ønsker at sende/modtage med. Desuden vil det være praktisk på forhånd, at aftale hvad man gør, når og hvis alarmen går. Det kan være, vi mødes foran husnummeret og går samlet ind, vi f.eks tager alle vores kamera med, vi tænder alle lys i vores huse (om natten) o.s.v . HUSK I ved, hvad der skal ske, indbrudstyv eller overfaldsmand gør ikke. HUSK at skilte med I bruger NaboLink.
Kan NaboLink også bruges af virksomheder/forretninger?
Ja, i detailhandelen vil NaboLink kunne være en god løsning fx i forbindelse med butikstyveri, røverisk overfald og lign. Her kan nabobutikken observere, komme til stede eller alarmere politiet. Om natten kan RumVagter overvåge og sende besked til Naboer, der kan observere og kontakte Politi.
Til toppen af siden