Om os

NaboLink Adm. direktør

I løbet af en mere end 40 årig karriere i elektronikindustrien, bliver man præsenteret for mange idéer, enten  egne eller andres. Mange af idéerne er gode, men bliver af forskellige årsager alligevel ikke til noget. Tanken, om et "intelligent" alarmsystem mellem naboer, er en af disse, der igennem en årrække er blevet taget frem, vurderet og siden lagt væk igen. I forbindelse med at jeg have sat et generationsskifte igang i Selektro Group, fik jeg, I min partner,  Karl-Peter Andersen, en dynamisk salgsdirektør, der insisterede på at vi skulle finde en mulighed for at afprøve konceptet. Dette førte til, at vi blev enige om, at jeg lavede et nyt selskab, men at vi foretog al udvikling, produktion og markedsføring i tæt samarbejde med Selektro Group.

 

Jan Laursen

Jan Laursen

Stifter af Nabolink og tidligere
ejer af Selektro Group

 

NaboLink Teknisk direktør

Min baggrund er en uddannelse som elektroniktekniker fra Aarhus tekniske skole. Jeg har I løbet af en mere end 36 årig karriere i elektronikindustrien, set utroligt meget godt fra dansk elektronik industri og mødt mange spændene mennesker. Da jeg fik idéen til NaboLink opsøgte jeg min gode ven og tidligere arbejdsgiver Jan Laursen, som introducerede mig til hans daværende partner Karl-Peter Andersen (Selektro). I et tæt samarbejde med Selektro's fortræffelige ingeniørstab fik vi started projekted, finpudset det hele til at være efter dansk mentalitet og sprog. Vi satte korrekt funktionalitet i højsædet og efter princippet, det skal være så simpelt som muligt, super effektivt og helt gratis i drift. Med Jan Laursen's fantastiske krav til egen kvalitet og forståelig funktionalitet, Karl-Peter Andersens super moderne kost optimerede produktion (Selektro Group) og den hårdt arbejdene dygtige ingeniørstab, har vi sammen skabt et helt unikt og  meget funktionelt produkt, som ikke findes lige i Danmark, ja i hele verden.

 

Mark René Pauls

Idé-mand og medejer af Nabolink

Selektro

Da jeg fik forelagt idéen om NaboLink produkterne var min overvejelse ikke, om det var et produkt vi skulle have udviklet, men snarere hvordan vi kunne fremskaffe ressourcerne, uden at det gik ud over projekter, der allerede var igang. Da Selektro´s kernekompetencer netop er udvikling, design og fremstilling af elektroniske produkter med store krav til robusthed, og til brug i alle typer af fysisk stressede og krævende miljøer, var de tekniske krav til udviklingen i projektet allerede dækket 100%, med de kompetencer vi havde i vores virksomhed. Med modet til at tænke ud af boksen, arbejder vi altid målrettet på at finde optimale løsninger på komplekse problemer. I situationen med NaboLink er det, med netop den indstilling, lykkedes os, at få NaboLink produkterne bragt frem til markedsføringen, uden at forsinke andre projekter. Nu bliver det spændende at få afklaret, om der er andre end os, der synes at det er en helt unik produktserie.

For yderlig informationer se www.selektro.dk

 

 

Karl Peter Andersen

Karl-Peter Andersen

Ejer og Adm. Direktør i Selektro
Group A/S

 

Ingeniørerne bag

NaboLink er udviklet af Selektro´s udviklingsafdeling, som består af nogle af branchens dygtigste og mest kvalificerede ingeniører med stor erfaring og viden om elektronik- og produktudvikling. Ingeniørene har en lang historie med udvikling af brugervenlige og teknologiske løsninger i høj kvalitet, som blandt andet dækker brugen af trådløs teknologi. Da Jan og Karl-Peter blev enige om at afprøve konceptet, kaldet NaboLink, omhandlende et trådløst netværk mellem naboer, var drengene i udviklingsafdelingen med det samme indstillet på, at de var de bedste til at løfte netop dén opgave. Det har været en spændende rejse sammen med Nabo-Link-kollegerne, udtaler Selektro´s forhenværende udviklingschef, Klaus Dahl Kristiansen

    Klaus Ingeniør   Ryan Ingeniør   Kasper Ingeniør

Jens

Ingeniør
 

Klaus

Ingeniør

 

Ryan

Ingeniør

 

Kasper

Ingeniør

Til toppen af siden