Nabohjælp- til dig og dine naboer

Nabohjælp er et af de vigtigste præventive værn mod indbrud og andre ubehagelige overraskelser. Undersøgelser viser, at hvert 4. indbrud kan forhindres, hvis naboer hjælper hinanden i kampen mod ubudne gæster. Almindelig nabohjælp kan være begrænset af, at dine naboer er hjemme og fysisk holder et vågent øje med dit hus. NaboLink er din elektroniske tyveri, røg og tryghedsalarm, som ved ét enkelt klik eller selv alarmerer dine naboer og sikrer hjælpen med det samme. Med NaboAlarm'en kan du selv tilkalde nabohjælp hutigt og gratis. Er du ikke hjemme og har NaboLink's RumVagter, RøgVagter eller AlarmVagt installeret går alarmer selv til dine Naboer.

Via det unikke NaboLink-system er dit hus forbundet med helt op til 31 af dine naboer, hvormed alle naboer får direkte besked om dit eller dit hus  behov for hjælp inden for få sekunder.

Når du og dine naboer har installeret NaboLink, kan I med det trådløse system hurtigt og diskret tilkalde naboerne, som på deres NaboAlarm kan se, hvilken nabo der er i nød.

Til toppen af siden