Kontakt os

Nabolink´s produkter produceres på Selektro´s fabrik i Møldrup, nord for Viborg.

Her poducerer Selektro avancerede og komplicerede styresystemer i en meget høj, dansk kvalitet til bl.a. Grundfos og andre virksomheder med meget høje krav til både kvalitet og leveringssikkehed, så produktionen af NaboLink er i de bedste hænder.

NaboLink´s udviklere og ejerkreds er også rekrutteret fra Selektro. Der er således et solidt fundament for virksomhedens udvikling og ekspertise.

                                                                                                    

Salg og udvikling:                                                                            Produktion:

NaboLink ApS                                                                                   Selektro Group A/S

Erhvervsvej 33                                                                                  Erhvervsvej 29-35
DK-9632 Møldrup                                                                            DK-9632 Møldrup
mobil 91555863                                                                               +4587761100
info@nabolink.dk                                                                           lbl@selektro.dk
www.nabolink.dk                                                                             www.selektro.dk

CVR nr.: 35404155                                                                          CVR nr.  15180498

 

 

Om os 

NaboLink

I løbet af en mere end 40 årig karriere i elektronikindustrien, bliver man præsenteret for mange idéer, enten  egne eller andres. Mange af idéerne er gode, men bliver af forskellige årsager alligevel ikke til noget. Tanken, om et "intelligent" alarmsystem mellem naboer, er en af disse, der igennem en årrække er blevet taget frem, vurderet og siden lagt væk igen. I forbindelse med at jeg have sat et generationsskifte igang i Selektro Group, fik jeg, I min partner,  Karl-Peter Andersen, en dynamisk salgsdirektør, der insisterede på at vi skulle finde en mulighed for at afprøve konceptet. Dette førte til, at vi blev enige om, at jeg lavede et nyt selskab, men at vi foretog al udvikling, produktion og markedsføring i tæt samarbejde med Selektro Group.

 

Jan Laursen

Jan Laursen

Stifter af Nabolink og tidligere
ejer af Selektro Group

 

Selektro

Da jeg fik forelagt idéen om NaboLink produkterne var min overvejelse ikke, om det var et produkt vi skulle have udviklet, men snarere hvordan vi kunne fremskaffe ressourcerne, uden at det gik ud over projekter, der allerede var igang. Da Selektro´s kernekompetencer netop er udvikling, design og fremstilling af elektroniske produkter med store krav til robusthed, og til brug i alle typer af fysisk stressede og krævende miljøer, var de tekniske krav til udviklingen i projektet allerede dækket 100%, med de kompetencer vi havde i vores virksomhed. Med modet til at tænke ud af boksen, arbejder vi altid målrettet på at finde optimale løsninger på komplekse problemer. I situationen med NaboLink er det, med netop den indstilling, lykkedes os, at få NaboLink produkterne bragt frem til markedsføringen, uden at forsinke andre projekter. Nu bliver det spændende at få afklaret, om der er andre end os, der synes at det er en helt unik produktserie.

For yderlig informationer se www.selektro.dk

 

 

Karl Peter Andersen

Karl-Peter Andersen

Ejer og Adm. Direktør i Selektro
Group A/S

 

Ingeniørerne bag

NaboLink er udviklet af Selektro´s udviklingsafdeling, som består af nogle af branchens dygtigste og mest kvalificerede ingeniører med stor erfaring og viden om elektronik- og produktudvikling. Ingeniørene har en lang historie med udvikling af brugervenlige og teknologiske løsninger i høj kvalitet, som blandt andet dækker brugen af trådløs teknologi. Da Jan og Karl-Peter blev enige om at afprøve konceptet, kaldet NaboLink, omhandlende et trådløst netværk mellem naboer, var drengene i udviklingsafdelingen med det samme indstillet på, at de var de bedste til at løfte netop dén opgave. Det har været en spændende rejse sammen med Nabo-Link-kollegerne, udtaler Selektro´s udviklingschef, Klaus Dahl Kristiansen

    Klaus Ingeniør   Ryan Ingeniør   Kasper Ingeniør

Jens

Ingeniør
 

Klaus

Ingeniør

 

Ryan

Ingeniør

 

Kasper

Ingeniør

Til toppen af siden